Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΡΟΔΑΚΙΝΙ -Η ΠΙΟ HOT ΤΑΣΗ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

 
Οι ροδακινί αποχρώσεις στα μάγουλα κυριαχούν φέτος στο μακιγιάζ  Περισσότερες ιδέες από τα παστέλ ροδακινί χρώματα των ρούχων και των αξεσουάρ ήρθαν από τα ντεφιλέ των οίκων Louis Vuitton και Anna Sui. Με αυτή τη χρωματική γκάμα ανανεώνεται η παλέτα του nude, αφού τώρα πια δεν χρειάζεται να είναι και τόσο nude, ενώ το μπρονζέ γίνεται πιο κοριτσίστικο και αληθινό.

 Οι μακιγιέρ επιβαλουν ρομαντισμό και αίσθηση θηλυκότητας με τις ζεστές παστέλ αποχρώσεις του ροδακινί. Σύμφωνα με τον makeup artist Τομ Πεσό «τo ηλιοκαμένο λουκ, που θα φορεθεί πολύ φέτος, κινδυνεύει να δείχνει φτηνό. Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις έχουν το πλεονέκτημα ότι ζεσταίνουν την όψη του προσώπου  με ένα διακριτικό πέπλο ηλιοκαμένου εφέ το οποίο συνολικά δείχνει και φρέσκο και πολυτελές.

 Οι peach τόνοι δημιουργούν μια πιο μοντέρνα προσέγγιση καθώς αναδεικνύουν ένα ιδιόμορφο και χαριτωμένο λουκ που ξεφεύγει από τους συμβατικούς τόνους του ροζ και του μπρονζέ. Ο κανόνας για να επιλέξουμε ένα προϊόν με την συγκεκριμένη απόχρωση είναι να μην περιέχει ιριδισμούς. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα ρουζ ή κάποια βάση, η υφή θα πρέπει να είναι απόλυτα ματ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου